Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

We’ll get them on the road again….

| Geen reacties

Posted from Bristol, Virginia, United States.

We willen in een paar dagen naar het Great Smoky Mountain National Park rijden. Dinsdag rijden we van Hillsville naar Bluff City naar de campground, die ik heb uitgezocht. Als we in de buurt komen zien we overal deze borden.

  

Het blijkt dat we precies in de week van het grote evenement van de Bristol Stockcar Races zitten. De grootste drukte voor de races is in het weekend. 150.000 mensen komen daar naar toe, allemaal met trailers en motor homes.

Maar de campground heeft nog wel voor een nacht een plekje. Daar staan we temidden van de races fans. Woensdag gaan we op weg naar Whittier, North Carolina.

Als we 30 mile gereden hebben merken we dat de Jeep niet lekker mee rijdt, dus we stoppen bij een Welcome Centre. Het blijkt dat 1 van deze twee stangen van de Blue Ox geen compressie meer heeft, waardoor hij ingeschoven blijft en de Jeep dus scheef achter het motor home hangt. Het Welcome Centre adviseert ons terug naar af te gaan, terug naar Bluff City want daar zit een RV Dealer. Dus Wim met het motor home, ik met de Jeep30 mileterug. Bij de RV Dealer geven ze het advies naar het Race Circuit te gaan want daar is een vertegenwoordiging van Blue Ox. We laten het motor home bij de RV Dealer en gaan met de Jeep en de Blue Ox naar het circuit. Parkeren en lopen het terrein op waar al die tenten staan. Als we aan iemand van de organisatie vragen waar we Blue Ox kunnen vinden, nodigt hij ons uit op te stappen op zijn golfcart. We rijden, geen Blue Ox tent dit jaar. Deze man heeft zeker ¾ uur zijn best gedaan om ons te helpen. Helaas het lukte niet iemand te vinden die ons probleem kon oplossen. Maar onvoorstelbaar zoals mensen hier je echt proberen te helpen. Terug naar de RV Dealer.

  

Daar gaat Larry Blue Ox bellen. Blue Ox stuurt het onderdeel op onder garantie. Larry wil ons niet daarop laten wachten. We’ll get them on the road again….Hij heeft 1 nieuwe Blue Ox staan. Hij haalt het onderdeel daaruit en zet het bij ons erin. Twee uur later kunnen we het ding ophalen en we betalen alleen een uurtje arbeidsloon. Ook hier weer iemand die alleen maar bezig is echt te helpen.

We gaan terug naar de campground waar we stonden en vertellen ons verhaal. Gelukkig hebben ze nog een mooi plekje voor deze nacht.

Tegenover ons staat bijna hetzelfde motor home als wij hebben.

   

En dus zijn we vandaag, donderdag weer opnieuw op weg gegaan. Een prachtige route gereden langs de Blue Ridge. We staan nu een paar dagen in Whittier,North Carolina in een schitterend gebied aan de zuid kant van de Great Smoky Mountains.

Wat ik maar zeggen wil: Ze helpen hier echt!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.