Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Colorado River

| Geen reacties

Posted from Needles, California, United States.

Vormt een grens tussen Arizona en California. Wij staan bij Needles, een smaller gedeelte.

 

 

Ook deze rivier is door alle dammen (o.a. de Hoover Dam) niet meer de oorspronkelijke. Wij reden naar Lake Havesu City, waar een groot meer is en waar men van alles heeft gedaan om het watersporters naar de zin te maken. London Bridge is the place to be!

Iets verderop tref je weer een wat meer natuurlijk stuk rivier. Alles bij elkaar erg mooi.

 

 

 

We golfden met Randy Dupree  op de Rivers Edge Golf Course. Die vertelde dat er in de zomer per week een dode valt op het water door alle waterskiërs, jetski’s en iedereen die vaart zonder dat men iets van een vaarbewijs nodig heeft. Ook gebeuren er hier veel ongelukken met Quads, die vierwiel karren, waarmee ouders en kinderen door de woestijnen raggen. Een absolute gekte hier! Velen komen zo naar een plek om te racen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.