Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Gokje wagen? 1 x en nooit weer!

| Geen reacties

Posted from Las Vegas, Nevada, United States.

We hebben het motorhome in Pahrump laten staan en ons koffertje gepakt voor een nachtje in Harrah’s Hotel (Wim was daar 14 jaar geleden ook geweest) op de Strip in Las Vegas. (ons uitzicht uit de kamer).

 

Het was niet het mooiste weer, bewolkt en wat regen af en toe. Maar we hebben het grootste gedeelte van de Strip gelopen en onze ogen uitgekeken.

Overal mega grote gebouwen (vele met een architectonische origine van bekende plaatsen in Europa) vol met mogelijkheden om te gokken en te shoppen. Prachtige winkels met prachtige kleding, maar iedereen die daar rondloopt ziet er niet uit.

Dit is in Ceasars Palace. Als je erin loopt waan je jezelf buiten onder een prachtige hemel.

 

 

In Venetian is een groot plein binnen (alsof je buiten bent!) waar wordt opgetreden en gaan de gondels door de grachten. Mensen staan ervoor in de rij!

 

 

Dan kom je bij Treasure Island met het piratenschip, dat ten onder gaat. Vanavond niet omdat het dek en de tuigage te nat waren.

 

In Bellagio hebben ze een prachtig plafond met Italiaans glaswerk en een schitterende tuin.

 

 

 

 

Met buiten een schitterend gigantisch waterorgel.

En ondanks de gekte is het toch vreselijk leuk om dit gezien te hebben. De show must go on!

 

We hebben geweldig gegeten in Harrah’s (achter die zwarte ruiten die je ziet) met uitzicht op de Strip! Daarna nog een poosje in een barretje gehangen, waar eerst mensen uit het publiek optreden (karaoke), razend enthousiast en onbevangen en daarna een mooie blonde tweeling (professioneel), die geen langzame nummers speelden! Een ontzettende leuke losse sfeer waar iedereen volop geniet!

Het is vreselijk leuk om het 1 x een dag gezien te hebben, maar je vraagt je echt af wat mensen beweegt om hier hun vakantieweekend te boeken.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.