Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Ammoniak

| Geen reacties

Posted from Barstow, California, United States.

Er valt niets te plannen en gelukkig hoeft dat ook niet!

Je doet ‘s morgens de koelkast open en er komt een enorme stank uit. Alarm gaat af, ammoniak! In het kantoortje kregen we een visitekaartje van Nick. Wim belt, geeft alle nummers door, die op het apparaat staan. Nick belt binnen een half uur terug. Hij komt morgen een nieuw element voor de koelkast plaatsen. Hij geeft aan dat het allemaal garantie is. Je gelooft het eigenlijk niet maar……hij komt! Grappig hoe dat hier gaat. Hij krijgt van Dometic (koelkastleverancier) het nieuwe element aangeleverd en gelijk wordt aan hem 5 uur arbeidsloon betaald. Hij is hier op de campground het element komen vervangen. Super service!

 

En ’s avonds? Kijken en luisteren we naar Obama.

  

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.