Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Branden.

| Geen reacties

Posted from ANGELUS OAKS, California, United States.

De wind en de hitte (31 graden) zorgen voor zoveel branden. Vandaag zagen we enorme branden in Corona en Annaheim. 30.000 mensen geëvacueerd. Er waren daar blus- problemen, omdat een pompstation volledig is afgebrand. Het is zo triest zoveel huizen als er vandaag weer zijn afgebrand. En de wind is nog niet gaan liggen.

 

 

Die wind is onvoorstelbaar. We gingen gisteren op weg naar het noordoosten, naar de Mojave National Preserve, maar zijn na een half uurtje van de weg afgegaan en hebben een campground gezocht. Er was geen plaats maar we mogen, totdat de wind weer ligt, gewoon hier langs de straat voor het kantoortje staan. Heel apart!

Met de Jeep gaan we er gewoon op uit. We maakten een schitterende tocht naar Arrowhead Lake dwars door San Bernardino National Forest. Prachtig.

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.