Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

De diversiteit van dit land….

| Geen reacties

Posted from RANCHITA, California, United States.

We rijden vanuit Borrego Springs naar Escondido om (tevergeefs) naar een Jeep garage te gaan. Mooie tocht dus, nou ja. Een hele mooie streek, de Montezuma Valley waar de meeste gebouwen in deze stijl zijn gebouwd.

 

Een dag later rijden we naar Fonts Point in de woestijn. Vorig jaar zijn we daar geweest met zonsondergang (staat nog op de weblog). Nu overdag, was absoluut weer een totaal andere ervaring. Het zand in de ‘wash’ is behoorlijk zacht aangezien het hier meer geregend heeft dan normaal. Je hebt ook echt een four wheel nodig om de6 kmdoor het zand te kunnen rijden. En dan kom je daar boven……schitterend.

 

 

Als we thuis komen, zit in de struik bij ons huis een moeder Hummingbird haar jong te voeren.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.