Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

We ontmoeten elkaar in Casa Grande.

| Geen reacties

Posted from Casa Grande, Arizona, United States.

Het plan om samen met Carol en Ken naar de Grand Canyon te gaan kon helaas nu niet doorgaan. Er ligt overal veel te veel sneeuw. Dus hebben we besloten met elkaar een week in Casa Grande te staan. Ken stort zich ogenblikkelijk in ons tv probleem en sloopt zowat het hele motor home om te zien of hij de kabel werkend krijgt. Uiteindelijk lukt het om kabel tv in de slaapkamer te ontvangen. Maar de tv boven het dashboard moet eraf om de kabel te kunnen aansluiten en zelfs na contact met de fabriek is dit niet gelukt. OK, dan daar alleen antenne tv. Voor ons al helemaal geen probleem aangezien we niet veel kijken.

 

Ook hun honden, Jack en Riley bepalen min of meer ons schema.

We genieten van de golf met elkaar, babbels en de steak die Carol bakt op de BBQ. We hebben ineens weer even een week een soort agenda. Ontbijten met vrienden van hen bij de Mexicaan. Uit eten met Nella en Paul (uit Washington) , die we vorig jaar hier hebben ontmoet. En…we zijn met elkaar naar de film Avantar geweest. Absoluut de moeite waard. Op een bijzondere manier is er neergezet hoe de Amerikanen de Indianen hebben verjaagd. Prachtige opnamen!

 

 

Er worden hier veel Fairs gehouden op allerlei gebied. Elke stad, dorp heeft zijn Fairgrounds. Op deze fair presenteerde ook de politie zich met allerlei informatie  “for your safety”

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.