Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Overwinteren met een zandstorm en een Tornado Warning!

| Geen reacties

Posted from Casa Grande, Arizona, United States.

We zijn weer wat meer naar het westen getrokken en hebben nu twee weken geboekt op Palm Creek Golf en RV Resort. Kijk wat je hier allemaal kunt op de website van hen.   Het is fantastisch verzorgd.

Een campground waar 1888 sites zijn, als het vol is wonen hier dus tijdelijk ongeveer 3796 mensen. Uit alle staten van de USA en Canada. Wij zijn weer de enige Nederlanders, maar velen hebben Nederlandse namen die zij nauwelijks kunnen uitspreken. Van Der Linden, Dungelman enz. allemaal Nederlandse roots.

Het weer is even bijzonder. Regen en Storm. De tv staat stijf van de waarschuwingen en ook op straat zie je overal lichtreclames met de stormmelding. In het begin van de week, met de storm op komst, werd er geadviseerd je dak van je huis na te laten kijken. Je wordt gewaarschuwd vooral niet door flooded areas te rijden. Gisteren een melding dat de zandzakken op waren, nota bene midden in de woestijn! En….backflush your pool (anders stroomt hij over). De enorme wind en een tornado waarschuwing voor Apache Junction, hier60 milevandaan maakt dat wij slide-outs en jacks (de poten) in doen voor de nacht. In Phoenix zaten al 9000 huishoudens zonder elektriciteit.

Het is toch een bijzonder land met andere problemen dan bij ons, en niemand maakt zich echt druk.

 

 

De fairway’s van de golfbaan, hier op de campground worden leeg gepompt!

Morgen spelen we weer lekker buiten in het zonnetje!

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.