Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Wim houdt niet van noten! Maar ja….

| Geen reacties

Posted from Bowie, Arizona, United States.

We zijn dicht bij Nieuw Mexico en rijden dus even naar Lordsburg. Onderweg kom je door Bowie. Veel van deze dorpen zijn bijna volledig verlaten en hebben heel veel bouwval. Men laat hier alles gewoon achter…..niemand ruimt op. Wij denken dat veel jongeren weg trekken uit deze dorpen, waardoor het met de middenstand niet goed gaat en allerlei bedrijfjes worden gesloten. Het is echt armoe troef!Niet om te fotograferen.  Maar de omgeving is zo wijds, schitterend. En ook hier weer die treinen. Je ziet hier echt alleen goederentreinen. Wat denken Amerikanen als ze bij ons al die passagierstreinen zien?

 

In de omgeving van Bowie zijn enorme plantages met noten bomen en wijngaarden. Pecans en pistache. Walnoten bomen hebben we niet gezien. Ik vind die Pecans heerlijk!

 

Toch maar gedaan. We hebben een overzicht van de USA staten op onze deur geplakt ook om te zien waar anderen vandaan komen. Vandaag konden we dus Nieuw Mexico  er in plakken, ook al hebben we absoluut nog te weinig van die staat gezien. Maar dat geldt ook voor andere staten waar we al zijn geweest.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.