Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Waar ligt een grens?

| Geen reacties

Posted from Naco, Arizona, United States.

We rijden via de Kartchner Caverns , waar we toch maar niet ingaan (beiden zijn we eigenlijk niet dol op van die lange georganiseerde tours door zo’n grot), naar de Montezuma pass in het Coronado National Forest. Het laatste gedeelte van de pasroute hebben (helaas) niet kunnen rijden. De gravelroute was dermate slecht, men was er aan het werk, maar toch…..het was onze grens, dus omgekeerd.

 

Doorgereden naar Naco, een plaatsje op de grens van Mexico. Apart dit enorme km lange hekwerk , waar je soms in het nieuws ziet, dat Mexicanen over heen klimmen. Hoeveel km grens met Mexico heeft de USA? Even opzoeken op het internet, waar we hier niet op kunnen. This is America!

En waar ligt de grens van service? Aan het eind van de dag deden we even boodschappen bij de Safeway. Valt mijn oog bij de kassa op dit bordje. Die service hier gaat wel heel erg ver. Bij elke kassa staat een werknemer om jouw boodschappen in te pakken en in je kar te zetten. Ook wordt er, al heb je maar weinig boodschappen, bijna altijd gevraagd of je hulp nodig hebt om het in de auto te zetten. En dat is niet omdat we er zo oud uitzien…!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.