Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Je slaat af van de Roadrunner!

| Geen reacties

Posted from Benson, Arizona, United States.

Van de Roadrunner, de Quail of gewoon de Kip? Aangezien het een korte baan is, spelen we allebei van de Roadrunner!

Die treinen…..geweldig, je ziet hem hier door het hele landschap.Van Memphis, Tennessee tot San Francisco, California loopt The Butterfield Overland Trail, de post route in 1858. Nu is dat in Arizona en California de Interstate 10, waar je ook bijna overal het  geluid van die enorme lange treinen hoort.

In Benson zijn heel veel onbewaakte spoorwegovergangen. Bij elke overgang geeft de trein dat prachtige geluid. Laatst heb ik op een nacht zeven treinen geteld! Het mooie is, dat die treinen zo lang zijn, dat je van het geboemel gewoon weer in slaap valt.

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.