Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Thuis in een andere omgeving!

| Geen reacties

Posted from Phoenix, Arizona, United States.

Superstition (= bijgeloof) Mountain is nog steeds ons uitzicht. Grandioos!

Dit is het Canyon Vistas Rv Resort. Er staan hier zeker 650 RV’s (Recreation Vehicle), dus motor home en 5 th wheel (een soort caravan, die op een pick-up wordt gehaakt). De voorste “loop” waar wij staan, heeft zo’n 30 sites en is alleen voor passanten zoals wij. In het park zelf staan mensen die minimaal een maand hier staan, maar de meesten blijven 3 tot 6 maanden. Allemaal 55 + ers uit alle noordelijke staten, waar nu de sneeuw hoog ligt. Men zet de korte blijvers op deze aparte “loop” om de rust in het grote park te bewaren, zodat je niet telkens komende en gaande voertuigen hebt.

 

Gewoon hier voor de deur in de woestijn, zie je dus een rover zitten op een suquaro. Het is een eindje weg, maar het fototoestel gaf toch nog dit resultaat. En deze hole? Is 1 van de zes geheel van kunstgras aangelegde chip en put holes. Een faciliteit van het resort.

 

Wij zijn telkens maar zo verrast en verbaasd, zoals men hier omgaat met hun militairen. Doordat er ook veel op tv over te zien is, ga je bijna meeleven met “hun” jongens in Afghanistan. Het leeft hier absoluut meer, men is meer betrokken en trots.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.