Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Ruimte, ruimte en nog veel meer ruimte!

| Geen reacties

Posted from ROOSEVELT, Arizona, United States.

Als je zo een dag door het Tonto National Forest rijdt, wordt je alleen maar steeds stiller. Miles and miles, waarin je nauwelijks anderen tegen komt. Op weg naar Theodore Roosevelt Lake.  En dan al die stenen, die gelukkig blijven liggen. En het hele gebied staat vol met Suquaro’s. Dit is echt het logo van Arizona. Men zorgt hier echt goed voor deze cactus, ondersteunt hem zelfs soms om hem overeind te houden.

 

 

 

And being on the road, you meet……a proud Hummer and a beautiful Roadrunner.

 

En dit het is cadeautje, dat je dan nog krijgt als je weer thuis bent!

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.