Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Grotte,grotte,grotte,grot……

| Geen reacties

Posted from Luray, Virginia, United States.

Allebei zijn we niet dol op grotten. Ruim 40 jaar geleden zijn we samen in de grotten van Han geweest, en nu dus in de Luray Caverns, Virginia. En toen we er uit kwamen zeiden we tegen elkaar: De eerste 40 jaar gaan we niet weer. Het is niet vanwege claustrofobische gevoelens, het is gewoon omdat we er allebei niet door geraakt worden.

OK, dit is een enorme grot, de grootste, meest bekende in het oosten van de USA. Wat je daar ziet is meer dan 7 miljoen jaar oud, het is dus echt wel iets bijzonders.

 

 

 

Ons motor home staat in Front Royal, Virginia. Met de Jeep rijden we een stuk van de Skyline Drive. Je rijdt dan over de “ridge” van de Appalachen  door het Shenandoah National Park, een schitterende weg.

 

 

 

Geen beren gezien, wel enorm veel vlinders.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.