Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Ondergedompeld in de woestijn

| Geen reacties

Posted from Ehrenberg, Arizona, United States.

Vanuit Beaumont rijden we naar Ehrenberg en staan aan de Colorado River in Arizona.

 

15 milesverder op ligt Quartzsite midden in de woestijn. Dit is een, ja wat zal ik zeggen, dorp? nederzetting? die eigenlijk alleen maar bestaat uit rv-parken (campings). Mensen overwinteren hier. Maar het geheel is bekend vanwege de enorme hoeveelheid markten. Noem het gerust vlooienmarkten. Wel bijzonder is dat er een enorme handel is in Gems (allerlei stenen van dit continent) en ook kralen (uit China?)

 

Van Ehrenberg naar Salome.

 

We zouden gaan golven hier op een woestijnbaan bij de campground. Voor degene die zich enorm verdiepen in de regels met golf: Wat te doen als je in deze bunker komt te liggen met je bal en je hebt bij het innemen van je stand last van de cactus?

Maar het werd geen golf want er stak een enorme storm op. Zo, dat we jacks (poten) en slide-outs naar binnen hebben gedaan. Na een uurtje was het weer over, maar behoorlijk afgekoeld, dus de golf hebben we gelaten voor wat het is vandaag.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.