Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Een start zonder problemen!

| Geen reacties

Posted from Loma Linda, California, United States.

We hadden een snelle vlucht, heerlijk gelezen. Ik heb Haar naam was Sarah tijdens de vlucht gelezen. Een half uur voordat we landen, we zaten toen net boven de Rockies, had ik het uit. Prachtig boek, een aanrader!

Hier aangekomen, huurauto opgehaald en naar Loma Linda. Motorhome en Jeep stonden er nog. We hebben daar maandag niets mee gedaan, je bent toch wat moe van het reizen. Toen we gezien hadden dat er niet was ingebroken, zijn we rustig naar het hotel gegaan. Even eten en slapen. Dinsdag ochtend naar de opslag. Jeep startte gelijk nadat we de accu hadden aangekoppeld. Dus huurauto wegbrengen, Jeep laten wassen, die zat onder een dikke laag dik stof natuurlijk. Wassen, stofzuigen, ramen van binnen en van buiten extra, deuropeningen en dat alles voor 10 dollar!

Daarna zijn we terug gegaan naar de opslag en hebben we in het motorhome de accu’s aangezet. En ja hoor…alles doet het gelijk weer, geen enkel probleem. Geen stank (we hadden bakjes met baking soda neergezet), geen beestjes niets niets niets.

Auto achter het motorhome en op weg naar Beaumont waar we een campground hadden gereserveerd. Heerlijk zonnetje, beetje wind, 20 graden.

Toen even alles aangesloten, water, elektriciteit en afvoer, maar het went toch nu wel heel snel. Eigenlijk ben je gelijk weer thuis.

Gisteren toch echt even naar IN N Out gegaan voor die overheerlijke hamburger! Met frieten en een mega Coke. Vandaag krijgen beide voertuigen een service beurt. Bij Giant RV wassen ze dan gelijk het motorhome als service!

Zaterdag gaan we naar het zuiden van de Grand Canyon. Men zegt dat het kan, dus we gaan het gewoon proberen. Richting Williams en Flagstaf. Advies: als het even sneeuwt, gewoon op je plek blijven, binnen een paar dagen kun je weer verder. Als we het niets vinden, gaan we richting Phoenix voor warmer weer. We zien wel.

Het is heerlijk dat we zo vrij zijn.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.