Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Voorlopig de laatste…….

| Geen reacties

Posted from Borrego Springs, California, United States.

Lieve allemaal

Onze laatste maand in Borrego Spring was een fantastische afsluiting. Aangezien we niet hadden gereserveerd, moesten we telkens naar een andere site om ruimte te maken voor diegenen, die wel gereserveerd hadden. Uiteindelijk kende iedereen ons op die campground, we waren ook nog de enige niet Amerikanen of Canadezen. We hebben nu in ieder geval voor volgend jaar gereserveerd!

Wij hopen dat jullie genoten hebben van onze reis. Wij hebben in deze tien maanden heel veel geleerd over Noord Amerika, de mensen, dieren en over deze manier van reizen. Het mag duidelijk zijn, dat het ons geweldig goed is bevallen. We hopen dan ook de komende dertig jaar nog veel van dit werelddeel te zien.

Het vastleggen van alle ervaringen op de weblog was gewoon leuk om te doen en geeft ons nu een mooi overzicht van deze reis. Het is/was oergezellig om reacties te krijgen en op deze manier in contact te blijven, al laat de internetverbinding je in dit ‘moderne’ land nogal eens in de steek.

Wij vliegen 20 februari vanuit Los Angeles naar Nederland en gaan elkaar zeker zien binnenkort.

Dank voor al jullie support.

Liefs van ons.

Puk en Wim

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.