Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Carol en Ken

| Geen reacties

Posted from Borrego Springs, California, United States.

(fijne nieuwe vrienden uit Wyoming) (links op de foto) vroegen of we meegingen op een hike naar de Palm Canyon. Met Barbara en Scotty. Leuk! We liepen de canyon in en ik ontdekte dat de ‘kaart’ van ons fototoestel nog in de laptop zat. Stom! (Blondje). Dus deze foto’s zijn van Carol. Een fantastische hike langs een riviertje (in de desert) met aan het eind een oase met mega palmbomen. Toen we terug liepen, passeerden we een groep van 20 gevangenen (ook apart), die daar op training waren. En….een hele kudde Big Horn Sheep. We hadden een fantastische dag met elkaar; bijzonder om in deze maand op deze plek echte vriendschap te vinden.

Carol and Ken ( feel really like new friends fromWyoming) (left on the photo) asked us to come along on a hike toPalmCanyon. Together with Barbara and Scotty. We walked into the canyon as I found out that the chip of our camera was still in the computer. Stupid! (blond) So these pictures are from Carol. A great hike along a small river (in the desert) into an oases with huge palm trees.  As we walked back we saw a group of prisoners who were training. And….. a herd of Big Horn Sheep. We had a fantastic day together; it is very special to find a true friendship in this month (travelling around) on this campground!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.