Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Onvoorstelbaar

| Geen reacties

Posted from Borrego Springs, California, United States.

Onvoorstelbaar deze ruimte en deze natuur. We liepen naar een Elephant Tree, die het vocht vasthoudt in de stam. Weet je dat er ook woestijn lavendel bloeit?

En als je dan een dag geen strak blauwe lucht hebt, is het wellicht nog mooier!

 

 

 

 

 

En dan ineens op een dag een echte zandstorm. We gingen op weg, maar kwamen niet ver, want in die zandstorm zie je geen hand voor ogen. Vanuit het opgedroogde waterreservoir stoof het zout omhoog. Terug bij het motorhome hebben we alle slide-outs in gedaan en genoten van de storm (maar het was ook erg spannend). Op de campground was niet veel vernield alleen bij Carol en Ken was de luifel (vergeten naar binnen te rollen) van hun motorhome afgerukt en het geheel had een gat geslagen in het motor home, dat naast hen stond. Deze weersomstandigheden en vooral de laconieke manier, waarop men hier reageert op de weertypes, is echt bijzonder en leert ons het leven te nemen zoals het komt.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.