Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Over The Blue Ridge Parkway

| Geen reacties

Posted from Front Royal, Virginia, United States.

Shenandoah National Park inVirginia wordt door de Blue Ridge Parkway(ruim700 km) verbonden met Great Smoky Mountains National Park in North Carolina enTennessee. Een schitterende weg, waar we verschillende stukken van rijden. Met de Jeep. We zijn vandaag echt weer helemaal onder gedompeld in het groen.

 

 

De bomen zitten vol coconnen.

Even van de Blue Ridge af en je komt bij deze Natural Bridge

die overigens privé eigendom is.

 

Verderop komen we bij deze mooie vallei. Sorry Marieke, Judith, Ella en Maarten, we hebben voor jullie geen eigen vallei gevonden, maar wellicht wil Arnold delen, ruimte genoeg.

 

 

James River.

We staan in Greenville,Virginia aan een meertje. We zaten gisterenavond op de eerste rang. Aan de overkant van het meertje werd een echt mooi vuurwerk afgestoken door de campgroundbeheerders. De avond er voor zaten we ook op de eerste rang. Toen speelde er een band in het Outdoor Paviljoen, vlakbij onze site, tot 12 uur, niet helemaal onze muziek, maar ja…..

Nu is het zondag en is iedereen alweer naar huis en is het hier onvoorstelbaar rustig.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.