Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Nog meer desert

| Geen reacties

Posted from Borrego Springs, California, United States.

Van Joshua Tree National Park zijn we100 kmnaar het zuiden getrokken. We reden langs de Salton Sea, gingen een kleine slechte weg in die ons naar Borrego Springs in de Anzo Borrego Desert moest leiden binnen een half uur. We reden op die weg, er kwam geen eind aan, geen auto te zien…..maar na een klein uurtje ineens een soort oase, Borrego Springs.Omdat we niet gereserveerd hadden, gaan we in de 17 dagen dat we hier staan, 4 x van ‘site’ verhuizen, maar het is het waard. De campground is niet groot, er is een super goede golfbaan verbonden aan de campground en er is een mooi zwembad en een aantal kleinere pools met bronwater, heerlijk warm! Het is hier trouwens tussen de 21 en 24 graden met een strak blauwe lucht!

 

Deze campground was ons vorig jaar aanbevolen door Bill en Lorrie (eigenaren van de Riverside campground bij Princeton in BC). Zij vertelden, dat zij hier al jaren de maand november endecember genoten. En……gisteren klopte er iemand aan de deur. Bill. Zij waren nog hier en vroegen ons voor een “Happy hour”. De vorige keer, dat we ergens werden uitgenodigd voor een happy hour, gingen we gewoon naar degene, die ons uitnodigde en kwamen er toen achter, dat we ons eigen drankje en stoel hadden moeten meenemen. Dus we dachten nu……ja, stoel en drankje mee. Maar nu was dat niet nodig. We waren de enigen, die bij hen even een drankje kwamen drinken. Het was wel goed, dat we ons drankje meenamen (dat is kennelijk gewoon), maar de stoel was niet nodig. Het was wel vreselijk leuk. Gezellige mensen met heel veel reiservaring (hun campground in Canada staat overigens te koop, want ze worden ‘full-timers’, mensen die leven in hun motor home).

 

En……… er is de mega grote prachtige desert!

Hier vast een paar foto’s om de sfeer te proeven. We hebben een kaart met de begaanbare wegen. Overal het advies om in ieder geval water en voedsel bij je te hebben (en warme kleding want de nachten zijn koud), voor het geval je een nacht moet doorbrengen in de woestijn. Hier reden we in de Inspiration Wash. Paden, uitgesleten door het water. Mooier dan een schilderij, want je ziet, ruikt en voelt het en bent daar helemaal alleen, samen in deze schitterende omgeving. Het is als een cadeautje!

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.