Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Eind van het jaar 2007

| Geen reacties

Posted from Twentynine Palms, California, United States.

We moesten nodig een hele dag besteden aan het wassen en in de was zetten van het motorhome. Een paar dagen later brachten we het motorhome een dag  weg voor service. Dat voelt vreemd, want je hebt dan even geen huis meer, alleen de Jeep. We hadden bedacht onze tijd te gebruiken om de Jeep te wassen en poetsen. Bij de car wash stonden werknemers die voor 12 dollar (8 euro) de auto stofzuigen en wassen. Onvoorstelbaar zo goed als die auto gewassen werd. Zelfs de ramen werden van binnen en buiten extra onder handen genomen. Daarna hebben wij hem in de was gezet, ergens in een park (ook zo’n raar gevoel).

 

Daarna zijn we gewoon wat gaan rondrijden door Corona en dan kom je ineens in een woonwijk, waar iedereen een groot aantal paarden heeft staan. Gewoon een woonwijk!

 

De volgende dag zijn we verder de desert ingetrokken. Ook dit is weer een heel bijzonder gebied. We zijn nu in 29 Palms (Twentynine Palms), aan de rand van het Joshua Tree National Park en werden beloond met een schitterende ondergaande zon.

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.