Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Na San Francisco gingen we…….

| Geen reacties

Posted from Ventura, California, United States.

Via  ‘el camino real’ (de 101) en een stop in King City zijn we naar Ventura gegaan. Een prachtige route. De kust, prachtig maar druk.

 

 

 

Op de tweede avond op de campground daar hoorden we het vuurwerk in de haven, althans dat dachten we eerst. Maar het was erg dichtbij en een raar soort knallen, dus ging ik buiten kijken. Veel rook dicht naast onze campground. Ik overtuigde Wim even buiten te komen kijken, we besloten even met de jeep te gaan kijken. Ja, brand, vlak achter ons. Gelukkig konden we de weg naar de campground nog net terug rijden, voordat deze werd afgesloten door brandweer en politie.  Op de campground besloten we direct alles af te koppelen en weg te gaan. De vlammen waren inmiddels zichtbaar. Wim reed het motorhome, ik de Jeep. Op de oprit van de highway hebben we de Jeep aan het motor home gekoppeld en daar was ruimte om af te wachten. Na een uurtje zagen we dat er minder rookontwikkeling was en konden we terug naar de campground. Spannend, een goede brandoefening!

Van Ventura zijn we dwars door Los Angeles naar Corona gegaan. We hebben inmiddels besloten hier ons motorhome en de Jeep te ‘storen’ en van hieruit terug te gaan naar Nederland eind februari als onze permit voor de USA verloopt. Ons plan was eerst terug te gaan naar Canada om daar nog twee maanden rond te trekken. Aangezien het weer erg slecht is in het noorden hebben we besloten in het zonnige zuiden te blijven en geen risicovolle tocht naar het noorden te maken in dit seizoen.

Dus genieten we nu tot eind februari van de desert van Californie. Het is hier schitterend. We hebben heerlijk een hele dag in een schitterende hotspring gedobberd en gemodderd. We spelen op prachtige golfbanen. En dat alles in plaats van Kerstboodschappen doen enz. Super!

Met prachtige kleuren in de lucht.

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.