Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

49ers

| Geen reacties

Posted from San Francisco, California, United States.

Nooit geïnteresseerd in Football maar ja, we kwamen hier terecht op de campground. We informeren hoe laat die wedstrijd is. Van 13.00 uur tot 16.00 uur. Oké, dan weten wij wanneer we weg moeten zijn.

Zondag ochtend: vanaf ½ 9 beginnen de auto’s binnen te rijden op de parkeerplaats. Op de campground en op de parkeerplaatsen zetten mensen party tenten en barbecues op. Het hele mega grote parkeerterrein is vol gezelligheid en iedereen speelt en eet tot de wedstrijd begint. Een fantastische sfeer, waar het hele gezin aan deelneemt. Bijna geen politie, niet echt merkbaar in ieder geval. De 49ers speelden tegen de Vikings uit Minnesota. San Francisco verloor.

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.