Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Schuilen

| Geen reacties

Posted from Port Orford, Oregon, United States.

We komen zaterdag aan in Port Orford, langs de kust van Oregon naar het zuiden. Op de campground worden we ontvangen met: Yes, you better get of the road! Het blijkt dat er een behoorlijke storm op komst is. En inderdaad. Tegen de avond gaat het regenen en waaien (130 mileper uur =200 km p/u). We staan te shaken op onze jacks en 6 banden! We doen de slide outs in, dus even geen balzaal. De volgende nacht hetzelfde en dan gaat de elektriciteit in het hele gebied eraf, bomen en verkeerspalen om enz. Zo’n storm hadden ze hier nog niet eerder gehad!

Winkels, benzine stations, alles dicht omdat er geen stroom is. De boten van de krabvissers zijn allemaal uit het water gehaald. Het hele dorp zit vol met schuilende pelikanen. Een hele bijzondere sfeer.

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.