Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Bloedheet dus even pas op de plaats

| Geen reacties

Posted from Pell City, Alabama, United States.

We hebben even een mooi plekje voor een week gevonden aan het Login Martin Lake in Pell City, Alabama. Even niet de toerist zijn, even luieren, lezen. Zelfs voor de golf is het echt te warm.

 

Leuk die spechten hier, ik heb nog niet kunnen zien of hij iets roods aan zijn kop heeft, maar het lijkt mij een Williamson’s Sapsucker.

Dit land hangt van charity aan elkaar. We stoppen langs de weg om te zien wat hier is. Daar staat slager Steve met zijn vrouw. Hun slagerij is drie dagen open. De andere dagen zetten zij zich in voor allerlei liefdadigheid. Deze verkoop gedurende drie dagen komt ten goede van de “Veterans”. Ze verkopen (in drie dagen 2100 ) Boston But, het is een gerookte varkensschouder. Wordt ook wel Pig Nick (i.p.v. Pig Neck) genoemd. Met een eigengemaakte BBQ saus erbij. Als wij zeggen dat we weken kunnen eten van zo’n stuk, bieden ze aan om een kleiner stuk af te snijden. (en daar hebben we drie dagen heerlijk van gegeten).

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.