Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Met dank aan de jury

| Geen reacties

Posted from Qualicum Beach, British Columbia, Canada.

Eind juni zaten we net in een gebied waar weinig communicatiemiddelen waren. Ik heb toen wel een mail kunnen sturen met de uitslag, maar het blijkt, dat niet iedereen die heeft gekregen. Vandaar dit bericht nu nog op de weblog.

Vreselijk leuk dat iedereen zo heeft gereageerd. Het zijn ook schitterende foto’s!

Het heeft even geduurd voordat de uitslag door kon komen omdat wij hier in een land zitten, waar communicatie nog op een heel ander plan staat, dan wij gewend zijn. Maar…..nu heb ik het op een rijtje gezet en het is zo dat foto 5 er echt als winnaar uit komt. De foto is gemaakt door Judith.

Zo heb ik dat aan Ad gemeld. Het blijkt echter, dat Maarten de foto heeft gemaakt. Zij deden samen met één toestel en leverden samen foto’s in, vandaar mijn vergissing. Voor biologen toch even belangrijk om dit recht te zetten.

Ad heeft gezorgd dat de winnende foto op de website van Vroege Vogels van de Vara is geplaatst (overigens een vreselijke leuke site om je voor aan te melden), dus kijk op de website van hen.

http://vroegevogels.vara.nl/potal

groet en liefs

Wim en Puk

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.