Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Feest

| Geen reacties

Posted from Grande Prairie, Alberta, Canada.

75 jaar Saskatoon Island Provincial Park

En dat wordt gevierd, dus wij er naar toe,25 kmvan Grande Prairie waar we op een campground stonden. Onderweg zien we een ‘Elk” in de enorme oppervlakten met koolzaad hier. (Masja, heel erg inzoemen!, want ik heb nog geen telelens!) In die velden staan overal ‘ja-knikkers” en installaties, waarmee het aardgas wordt gewonnen.

 

 

Op het feest in het Provincial Park dansen Indianen en nodigen de anderen uit met hen te dansen. De kinderen spelen geen indiaantje maar ze zijn het!

Even later spelen Canadezen fiddler muziek en nodigt een “oudere” ? vrouw één van de indianen uit met haar te dansen. Het gebeurt gewoon, met alle respect en met alle plezier!

 

De dag ervoor waren we naar een Street Performers Festival in Grand Prairie. De performers stelden niet veel voor, maar van deze appels worden er in zo’n weekend 900 verkocht!

 

En wat je hier regelmatig ziet is mensen gekleed, zoals deze vrouw, behorend bij bepaalde kerkgenootschappen.

We sluiten de dag af en gaan naar huis. Onderweg zien we een winkel van Nevada Bob. Daar zouden we kijken naar nieuwe golfclubs voor Wim. We kwamen er met twee sets uit. Nu kijken wie er gaat winnen de volgende keer, als we spelen.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.