Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

We waren niet alleen

| Geen reacties

Posted from Prince George, British Columbia, Canada.

Vandaag liepen we in de Forest of the World bij Prince George naar Shane Lake, Er was verder niemand. Wij kwamen bij een meer waar alle faciliteiten waren om te picknicken, banken, hout voor het vuur enz. Maar zoals ik al zei: niemand daar. Wij liepen met berenbellen en spray.

En als we dan op een uitkijkpunt over het meer staan, zien we een Moose, met de poten in het water, die naar ons kijkt! Ik geef toe het is een zoekplaatje, maar zoem maar in op het donker bruine ding daar in het water.

 

Huizen bouwen gaat hier heel bijzonder. Het geraamte wordt neergezet met steunbalken voor ramen en deuren. Vervolgens wordt het gebouw helemaal dicht gemaakt als een doos, waarna de ramen en deuren er uitgezaagd worden.

 

Wim had in de ochtend de ‘bugs’ van de voorkant van de motorhome afgehaald, maar daar boven? Kan ik dat vanaf het dak? Nee, dus toch maar op de ladder.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.