Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

15 uur tussen de eilanden.

| Geen reacties

Posted from Prince Rupert, British Columbia, Canada.

Wij zijn dinsdag 27 juni naar Port Hardy gegaan zodat we woensdagochtend ons om 5.30 uur bij de ferry konden melden. We gingen als laatste aan boord. Wim moest het motorhome

( Harvey, genoemd door de kinderen) achteruit de boot op rijden over een  lange smalle oprit. Alsof hij nog nooit iets anders heeft gedaan!

 

Later haalden we nog wat passagiers en auto’s op bij een klein eiland die er ook achteruit in moesten.

 

Een tocht van 15 uur varen naar Prince Rupert (je komt maar een paar dorpen tegen). Schitterend tussen allerlei eilanden door en gelukkig was het droog (af en toe zon), zodat we bijna aldoor buiten aan dek zijn geweest. Humpbacks (soort walvis) en dolfijnen gezien. Een onvergetelijke ervaring. Toen we om 23:30 uur aankwamen, hadden we een campground besproken. Daar aangekomen bleek, dat we te groot waren (natuurlijk hadden we onze afmeting doorgegeven bij het boeken een maand geleden).

Wat nu? Op een parkeerterrein bij een winkelcentrum? Maar we hadden bijna geen vers water meer en het was 12 graden, een douche en kachel waren welkom. Dus, motorhome bij een hotel en daar heerlijk geslapen. En gewoon de volgende dag een prachtige tocht langs de Skeena rivier naar Terrace.

De overtocht van Port Hardy naar Prince Rupert.

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.