Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Humming Bird Contest

| Geen reacties

Posted from Qualicum Beach, British Columbia, Canada.

Lieve familie, vrienden, kennissen, buren, oud collega’s (en de meesten van jullie behoren tot meerdere categorieën)

Toen Marieke, Arnold, Judith en Maarten hier aankwamen in Qualicum Beach op Vancouver Island waren ze allen zeer verrast door de humming birds die hier bij het huis suikerwater komen drinken. Dus besloten we een humming bird contest te houden: Wie maakt de mooiste foto? Er zijn tien foto’s ingeleverd.

We vragen jullie om jury te zijn. Dubbelklik op elke foto om hem goed te kunnen beoordelen. Wil je via de emailreactie van de weblog kiezen welke foto jij het mooiste, scherpste, meest spectaculair, meest kunstzinnig of wat dan ook vindt? Op die manier kunnen de fotografen meegenieten van jullie reacties. Op 1 juli sluiten we de wedstrijd af. En het is maar te hopen dat  Wim en ik af en toe online kunnen om te volgen welke reacties er komen.

Veel plezier en dank voor het jury zijn!

Groet van ons allen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.