Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Sixty!

| Geen reacties

Posted from Nanaimo, British Columbia, Canada.

Iedereen heel hartelijk dank voor de vreselijke leuke mailtjes, telefoontjes, cadeautjes. Het voelt erg bijzonder, dat mensen aan je denken, terwijl je gewoon een jaar weg bent.

Wij zijn heerlijk bij Gary’s gaan ontbijten, een plaatselijk ontbijttentje van iemand, die helemaal in de ban is van oldtimers en ook een halve oldtimer in de zaak heeft hangen.

Wat schoondochters eten!

 

 

Daarna (niet direct daarna) hebben we onze luchtdoop in een floatplane gehad. Op weg naar Nanaimo goot het van de regen, dus was het nog even spannend of we het konden laten doorgaan. Maar ……in Nanaimo scheen de zon en dus gingen we om 13.30 uur de lucht in. In een vliegtuigje, waar wij precies met z’n zessen in konden en natuurlijk de piloot.

Het is heel spectaculair om van het water af op te stijgen, veel lawaai, veel opspattend water. Het is geweldig om laag langs de eilanden te vliegen. Juud zag ook daar ineens zeehondjes. En het is een rare ervaring op het water te landen, je vliegt dan eerst vlak over en langs de zeilboten en hoopt dan dat het onderstel op de juiste wijze op het water komt. De landing voelt zachter aan dan een landing op de grond.

Geweldig omdat het voor iedereen de eerste keer was. Wat gaan we doen als ik 65 wordt?

 

 

 

 

 

 

Eind van de middag hebben we ons motorhome weer op kunnen halen bij de service. De ruit is vernieuwd, de deur gespoten, want de lak was beschadigd, er zit nu een ‘regionfree’ dvd speler in, zodat we ook de dvd’s die we meenamen uit Nederland kunnen afspelen.

Dus die staat nu weer op de oprit van Peter en Sue, want deze week zijn we nog met elkaar in het huis.

’s Avonds zijn we op uitnodiging van Marieke, Arnold, Judith en Maarten heerlijk gaan eten bij Fish Tales.

Meer jarig kun je echt niet zijn!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.