Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Meer meren

| Geen reacties

Posted from Lake Cowichan, British Columbia, Canada.

Na een paar dagen op een campground in Victoria, de hoofdstad van Britisch Columbia zijn we naar het Lake Cowichan (zeg: kou-wits-sjan) getrokken.

Het hotel Empress en het parlementsgebouw in Victoria overheersen het beeld bij de haven. En daar zie je elke 5 minuten een watervliegtuig aankomen of vertrekken. Best spectaculair in zo’n smalle inham. Ook daar is een soort boulevard, waar heel veel indiaanse kunst wordt aangeboden, maar ook deze Blue Grass muzikanten spelen.

 

 

 

We zijn terecht gekomen op een schitterende plek aan het Beaver Lake (you know what’s a beaver?) Een tocht langs dit merengebied bracht ons bij Honeymoon Bay en bij het grote Lake Cowichan. Zo stil. Het enige waar je echt op moet letten, zijn de houtvrachtwagens. Immens groot, denderen zij over de gravelroads. Daar wordt onze auto dus zo smerig van!

 

En zoals iedereen weet is de vlag van Canada voorzien van een mapleleaf. Vandaag speelden we in een golfbaan March Maedows, die vol stond met deze prachtige bomen. In die baan moest je over een hangbrug om naar een volgende hole te komen. Nog nooit meegemaakt, zeer spectaculair en zelfs Wim ging erover!

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.