Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Rozen

| Geen reacties

Posted from Victoria, British Columbia, Canada.

Wij hadden ineens geen waterdruk meer! Probleem? Wim zoekt het uit en vindt uit dat het filter is verstopt. Dus waar haal je een nieuw filter? Niet in Victoria, de hoofdstad van British Columbia, maar wel in Sidney,30 kmnoordelijker. Dus op naar het noorden. Het Saanich gebied helemaal rondgereden. Filters gekocht. Op de terugweg kwamen we langs de beroemde Butchart Gardens. Prachtig!

 

 

 

 

 

 

Sorry Dick, de rozen waren nog niet in bloei! Van daar langs de vlindertuin van Victoria. Niet heel bijzonder maar toch…….(Wij hebben in de vlindertuin in Voorschoten meer bijzondere vlinders gezien, die is echt de moeite waard!)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.