Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Dankzij Anne en Jerome……….

| Geen reacties

Posted from Andalusia, Alabama, United States.

Gaan we met hen naar een pindafarm. Er is een man bezig met een machine die de plant uit de grond trekt en gelijk omkeert. Morgen gaat er dan een machine overheen die de pinda’s eruit haalt. Wat overblijft is goed koeienvoer.

Deze vers geplukte pinda’s worden o.a. gekookt en dat is een echte lekkernij hier in het zuiden.

 

 

En natuurlijk de katoenvelden. Deze katoenplanten zijn nog niet behandeld. Als de katoen geplukt kan worden, worden de planten met een vloeistof bespoten zodat de bladeren er af vallen en de katoen makkelijker met een machine is te plukken.

 

Dan naar huis. We halen de truck met de ATV’s op. Anne en Jerome hebben ook nog een groot stuk land in the middle of no where. In dat hele gebied zitten Moccasin slangen dus als je daar gaat lopen moet je eigenlijk snakeboots aan. We gaan op ATV’s!!! Anne en Wim rijden. Ik achterop. Jerome in de truck. Het is spannend, echt wel even wennen, maar een schitterende ervaring.

 

 

 

We gaan corn feeders voor wildlife vullen. In zo’n ding zit een tijdklokje dat er voor zorgt dat er twee keer per dag mais uit komt.

 

Dan gaan we nog even naar de rivier. Dat is een plek waar zij ook “campen”. Zij hebben daar zelfs een waterpomp, heerlijk zacht water.

 

Dankzij Anne en Jerome hebben we vandaag fantastische ervaringen opgedaan. Wat een ander leven.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.