Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Hout en gas

| Geen reacties

Posted from Nanaimo, British Columbia, Canada.

We hebben een barbecue gekocht en een losse gastank. De volgende ochtend stonk de ruimte onder de bus naar propaan. Wij terug naar de winkel. Dat hadden ze nog nooit meegemaakt, we hadden een lekke tank. De tank werd omgewisseld, wij nieuw gas erin laten doen en ’s-avonds zaten we aan onze eerste gas- barbecue. En dan is dit onze achtertuin.

De man die ons de barbecue verkocht had de winkel kwam nog even kijken of het goed ging met ons. En we maakten ons eerste kampvuur. Houtjes hakken en een worstje erop. Heerlijk buiten, lekkere lucht van het houtvuur en allemaal buren, die even komen kletsen.

2 foto’s nog opzoeken

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.