Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Pech

| Geen reacties

Posted from Nanaimo, British Columbia, Canada.

We stonden op een campground Bald Eagle RV Park. Toen we thuis kwamen na een middag toeren (in die leen Jeep) zat er een gat in de ruit van de (voor) deur. Het bleek dat de grasmaaier een steen had gelanceerd. Gelukkig alleen die ruit kapot, dus zitten we nu bij de service voor een nieuwe ruit. Maar dat gaat allemaal niet zo snel, duurt 14 dagen minstens maar zij maken dan wel een goede tijdelijke oplossing van hardplastic. Het hoort er allemaal bij en het is fijn om te ervaren, dat niemand hier een probleem maakt. De eigenaresse van de campground, super vriendelijk, hielp gelijk en neemt gewoon alle kosten voor haar rekening. Geen gezeur.

Als dit is gerepareerd vertrekken we richting Nanaimo naar Living Forest RV Park. Daar staan we tot zondag want het is hier een vrij weekend en dan moet je echt wel zorgen dat je een plek hebt, want iedereen gaat dan naar de campgrounds.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.