Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Bald Eagles

| Geen reacties

Posted from Bowser, British Columbia, Canada.

Inmiddels zijn we behoorlijk getraind en lijken we al echte RV’ ers. Ons huis is ingericht en we voelen ons er erg fijn in. Onze auto is nog steeds niet gearriveerd op het eiland, dus dat blijft nog even spannend, wanneer we die krijgen. Zo gaat het hier nu eenmaal, niemand maakt zich echt druk, maar alles wordt opgelost.

Na de eerste ervaringen op de eerste campground zijn we naar Peter en Sue gegaan met het motorhome en hebben we een nacht bij hen voor de deur geslapen. Ook wel apart. Alle buren moesten natuurlijk even komen kijken. De volgende dag vertrokken we naar Deep Bay. We hadden daar een plek met schitterend uitzicht over de zee. Eigenlijk hadden we die vorig jaar al uitgezocht! Toen we aankwamen waren er 15 bald eagles aan het vissen en een aantal grote blauwe reigers. Een fantastisch beeld, dat we uren hebben gevolgd.

 

  

Een paar dagen later zijn we verhuisd naar Parksville, Surfside RV Park.

Eigenlijk moesten we “back-up” (achteruit insteken) vanwege de “hook-up” (de aansluitingen op water, afvoer, elektriciteit en kabel) maar we wilden onze neus, vanwege het prachtige uitzicht richting zee. Dus hebben we net zolang geprutst totdat we alle kabels en leidingen lang genoeg hadden en onder de bus door konden leggen. En dat is dus gelukt! Dit uitzicht is ook weer zo schitterend, je kijkt op zee en de sneeuw toppen van de overkant bij Vancouver. Daartussen zie je wat kleinere eilanden liggen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.