Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Wordt het hier sociaal gezien te druk?

| Geen reacties

Posted from Penticton, British Columbia, Canada.

Van Riverhaven, Hedley gaan we naar Twin Lakes dichtbij Penticton. Elly en Jan bellen (zij wonen hier nu permanent) of we komen mee eten. Gezellig! (woensdag)

Vandaag (donderdag) komen Lynne en Bert (hij is een neef van Sue, wij hebben hen al een paar keer op Vancouver Island ontmoet en ook hier in Kaleden, waar zij wonen) voor een lunch naar ons. Dus stond ik vanmorgen om 9 uur alles klaar te maken voor de Gado-Gado.

 

Als we naar Penticton rijden zien we een brand aan de overkant van het meer. Geweldig, de lucht is gelijk vol blusvliegtuigen, en helikopters die water happen uit het meer!

Een echte toeristische attractie is hier het Okanagan River Channel. Mensen floaten ongeveer een uur van A naar B. in/op de meest originele en inventieve drijvende objecten.

 

Als we vrijdag op St. Andrews by the Lake golfen treffen we daar weer heel toevallig weer Linette en Jeff. Met een stel vrienden. What a smal World it is!

 

Zaterdag eten we op de golf van Twin Lakes met Laurie en Bill. Zij wonen nu in Oliver, maar hebben een “berg” hier achter Twin Lakes gekocht. Hij bewerkt deze grond en creëert daar drie plekken om huizen te bouwen. Het steen dat hij afgraaft, verkoopt hij weer als siersteen voor tuinen. Goede markt hier, want hoe meer steen in je tuin, hoe minder water het kost, in dit woestijngebied zeer welkom.

 

Wordt het hier sociaal gezien een beetje te druk?

Dan komen we maar weer lekker even naar Nederland
Maandag golfen we met Elly en Jan en komen zij, met een vriendin bij ons eten.

 

 

 

 Laatste avond bij Elly en Jan

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.