Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Hoe is het mogelijk……..

| Geen reacties

Posted from Hedley, British Columbia, Canada.

In Osoyoos staan naast ons een stel mensen uit California . Als wij vertellen dat we de volgende dag naar Riverhaven in Hedley gaan (Bill en Lorie waren daar de eigenaren) zeggen zij: Wij gaan daar ook naar toe en ontmoeten daar Linette en Jeff (die wonen op het eiland Galianano bij Vancouver Island). Ja zeggen wij, die kennen wij uit een winterverblijf in Borego Springs, California. Dus ……een happy hour op Riverhaven met deze vier mensen.

 

Riverhaven heeft een nieuwe eigenaar, zeer matig. Maar die heeft een camphost aangenomen. Dat doen veel mensen hier. Werken op een campground, waardoor ze hun campground kosten niet hoeven te betalen. Duane en Karen, hele bijzondere lieve mensen.

 

De mensen naast ons doen het zo: Where did you sleep? Next to our baby! = In die kar achter hun auto bij hun motor.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.