Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Je moet er gewoon omheen……

| Geen reacties

Posted from BABB, Montana, United States.

We willen met het motor home naar het noorden van het Waterton-Glacier International Peace Park om ook het Canadese gedeelte te gaan zien. Je kunt die “Going-to-the-Sun Road’ niet rijden met onze trein, dus gaan we helemaal zuidelijk om het park heen naar Saint Mary. Een fantastisch mooie weg met wel tweeduizend bochten.

We vinden een plek voor twee nachten. Dit is ons uitzicht, we kijken op het Lower Saint Mary Lake met aan de overkant Flat Top en Divide Mountain.

 

 

We nemen de Jeep en gaan een stukje noordelijker het park weer in naar Many Glacier.

Het heeft weer geregend, maar nu is het droog, zelfs weer met zon! Dus lopen we naar de Red Rock Falls. Wat is de wereld mooi, je wordt er steeds stiller van en hoort alleen nog de berenbellen, die we bij ons dragen zodat we niet verrast worden.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.