Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

En dan nog even dit…..

| Geen reacties

Posted from Yellowstone National Park, Wyoming, United States.

We staan in West Yellowstone en op advies van Carol zijn we naar het Grizzly and Wolf Discovery Centre gegaan. Het is ontzettend leuk hoe men hier kinderen overal bij betrekt. Alle kinderen krijgen een bakje met  ????? iets eetbaars dat beren lekker vinden. Ze verstoppen dat onder het hout. Vervolgens worden de twee grote Grizzly’s losgelaten. En zie……

 

 

Die wolven waren mooi, maar verder niet spectaculair.

We zijn terug naar het oosten gegaan door het park en zijn om negen uur ’s morgens opnieuw bij de Old Faithful. Een totaal ander beeld, door de koude ochtend lucht is er meer stoom ontwikkeling en zie je de waterexplosie eigenlijk nauwelijks. Toch een aparte ervaring.

 

En ja hoor, we rijden Yellowstone weer uit en zien op de valreep nog een grote Grizzly (tussen de bomen, vanuit het motor home, veel verkeer, dus geen foto!)

Als we richting Cody rijden zien we een groep witte pelikanen, schitterend.

 

Zo beleef je hier toch echt elke dag wel iets nieuws.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.