Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

En Buffalo Bill vertelt verder……….

| Geen reacties

Posted from CODY, Wyoming, United States.

Vanmorgen gaan we terug naar het museum om de Wapen expositie te zien. Zeventwintighonderd wapens, geweren en pistolen van allerlei makelei, met allerlei verschillende mogelijkheden en versieringen. Het leuke is , dat Carol en Ken je op allerlei dingen wijzen, waaraan we anders gewoon voorbij waren gelopen.

 

 

 

en deze laatste als een gesp van je riem!

 

Daarna een hele afdeling met het verhaal van Buffalo Bill.

 

En de Plains of the Indians, met schitterende Indiaanse stukken, een Tipi als kinderspeelgoed, een Bear Clow Necklace en Cradles.

  

Daarna gaan we naar een cowboy show bij Hotel Irma (dochter van Buffalo Bill). We beginnen natuurlijk met het volkslied.

Het blijft gewoon een beetje cowboytje spelen, maar ik moet zeggen dat in deze show ook echte humor zat.

 

Daarna zetten we Ken thuis af en gaan we met Carol (met een zak hamburgers en patat) naar de Cody Rodeo! We beginnen natuurlijk met het volkslied. En soms is een dier niet vooruit te krijgen zoals deze mini pony.

 

 

Alle kinderen worden gevraagd naar beneden te komen. En ze gaan, allemaal. Geen angst bij ouders en kinderen of zij hun ouders terug vinden op de tribunes. Geen huilend kind! Dan worden er drie kalveren los gelaten met een rode strik om de staart. Kinderen moeten die strik te pakken krijgen en winnen daar een prijsje mee. Gewoon een leuk intermezzo.

Wij zijn blij dat we dit zien, veel professioneler dan de rodeo bij Brice National Park en met alle verhalen van Carol erbij, hebben wij een heerlijke avond.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.