Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

We gaan………ondanks de storm….

| Geen reacties

Posted from CODY, Wyoming, United States.

Vannacht om zes uur hebben we de slide-outs dichtgedaan. En we zagen Carol en Ken ook inschuiven. Onvoorstelbaar, die storm.

Gaan we rijden?

“Why should we stay here in the wind?” Aldus Ken. Het is spannend, maar Wim doet het geweldig. We gaan door de Wind River Canyon. We blijven goed op de weg, gelukkig. Maar iedereen is blij als we heel en wel (met pijn in de armen van het stuur houden) in Cody zijn.

 

 

We duiken maar snel het Buffalo Bill Historical Center in. Een museum met vijf afdelingen. Vandaag bekijken we de Western Art en The Nature History of Yellowstone, die is weergegeven in een spiraal waar je van de top naar het dal loopt. Heel bijzonder.

Saddlestring Cavvy van Bruce Graham

 

TheCheyennevan Frederic Remington                           Where elegance meets fear van Tom Palmore

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.