Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Wim kan het dak op!!

| Geen reacties

Posted from Kanab, Utah, United States.

Tja, de draaipunten van de antenne moeten worden gesmeerd, eigenlijk twee keer per jaar. Maar Wim was het dak niet op te krijgen. OK, je bent gelijk vier meter met je benen van de grond. Maar …..hij overwint zich zelf en kijk! Zijn handen gaan ook uit zijn zakken!

 

Het was een dagje thuis met allerlei klusjes. Op zoek naar een plumber voor de douchekraan. In dit dorp geen RV service. Dus gaan we naar de hard ware store en vragen aan twee vrouwen achter de kassa: Weten jullie een plumber voor ons motor home? Waarop Alisia trots met twee duimen op zich zelf wijst, gelijk met ons in de auto stapt naar de campground, de kraan demonteert, met Wim terug gaat naar de winkel om de juiste spullen te halen, mee terug gaat om de kraan te repareren, waarna Wim haar terug brengt naar de winkel. Gewoon service: I’m happy I could help you! Waar maak je dit nog mee?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.