Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Even uitgerust bij Marry en Jan Willem in Stellendal, Zuid Afrika

| Geen reacties

Posted from Cape Town, Western Cape, South Africa.

Heerlijk! Na alle feesten in februari 2007 rondom ons afscheid van ons werk hebben we even ontzettend genoten van het andere leven in Zuid Afrika bij onze vrienden Marry en Jan Willem, eigenaren van het guesthouse Stellendal in Somerset West. (www.stellendal.co.za ). Een bijzonder en mooi land waar hard gewerkt wordt aan een toekomst waar diversiteit ruimte zou kunnen krijgen. Wij genoten met name van Mar en JW, het prachtige land en volk, een zeer indrukwekkende kerkdienst, concerten in de buitenlucht, de dieren, de vele wijn estates en de zon, de zee en het zwembad.

De volgende foto’s zijn in en om het huis:

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.