Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Het cirkeltje is weer rond

| Geen reacties

Posted from Hemet, California, United States.

Nog even naar de markt in Palm Desert, gewoon omdat iedereen zegt dat het daar zo leuk is. Nu houden wij allebei niet van markten, maar goed. Dat weten we nu ook weer zeker. Allemaal dezelfde soort kraampjes met “art” spulletjes, sokken, riemen en keukenspullen. Onvoorstelbaar veel eet-kramen waar goed gebruik van wordt gemaakt. Wel mooi, allemaal van deze treintjes die je terugbrengen naar je auto.

Het plan was om donderdag naar Hemet te gaan. Maar de weersvoorspelling geeft aan dat er donderdag en vrijdag heel veel wind is in de San Gorgonio Pass Dit gebied van Los Angelos naar Indio is een soort slurf waar het zo ontzettend hard kan waaien. Er staan dus ook duizenden windturbines.

Dus wij besluiten woensdagochtend om vandaag vast richting westen te rijden naar Beaumont zonder wind! Dan zijn we door die windtunnel. We staan op een pull through dus hoeven de Jeep niet af te haken. Donderdag ochtend nog maar een klein stukje naar Hemet.

Het is hier op het ogenblik ook hier stukje kouder, maar wij hebben nog + 12 en een blauwe lucht. We gaan de komende dagen rustig aan schoonmaken en opruimen.

Vandaag kregen we een ReCall voor de Jeep, die overigens al 11 jaar oud is. Dus zijn we even naar de Jeep dealer gereden om te checken of we iets moeten doen. OK, dus dinsdag gaat de Jeep nog een halve dag naar de garage, mooi dat ze dat nog even kunnen doen voordat we weg gaan.

Wij hebben onze feeder schoongemaakt toen we uit Desert Hot Springs weg gingen. Maar onze buren hier hebben een feeder in de boom hangen waar wij volop van mee genieten. En ondertussen bakt Wim de sateetjes!

Om een beetje te wennen aan Nederland hebben we hier ‘s nachts een temperatuur rond het vriespunt. Dat betekent dus wel dat Wim het water ‘s nachts afsluit.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.