Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Wat wil je nog meer?

| 3 reacties

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

Wim poetst even de ramen voordat we vertrekken.

Na 5 dagen Bullhead City zijn we langs de Colorado River afgezakt naar Buckskin Mountain State Park voor 1 dagje. Dat is een prachtig plekje aan de rivier, die een prachtige groene kleur heeft. Dus toch gelijk met die voetjes in het water.

En zelfs op Buckskin Mountain, een enorme brok steen, groeit zo’n prachtige Red Barrel. (Juud, we hebben daar zaden van!) En nog even, het kan ook niet gekker in Amerika, hier een motor home met een dakterras!

De volgende dag zijn we doorgereden naar Desert Hot Springs, waar we een maand gaan genieten van……..alles. Wij zijn dit jaar 50 jaar getrouwd. 50 jaar geleden op onze trouwdag verrasten familie en vrienden ons met een cabaret: “Mijn liefje, mijn liefje wat wil je nog meer? Ik wil jou, en ik wil jou” en zie, daar zitten we nu dan heerlijk van te genieten!

We hebben het huis op een plekje gezet en gaan gelijk dadels bij de dadelfarm halen voor Puk! Een hele doos super lekker snoepjes!

Daarna direct het zwembad en de hotpools in, allemaal met bronwater hier. De warmste pool is 104 graden ( 37 graden). Dat wordt de komende maand zeker een dagelijks ritueel.

Buiten is het 25 graden, blauwe lucht en geen wind. Dus heerlijk alles buiten, ook weer buiten ontbijten.

Mijn liefje,wat wil je nog meer?

 

3 reacties

  1. Heerlijk genieten van de zon, de hot pools en de dadels! en natuurlijk van harte gefeliciteerd!

  2. Aangekomen op een van jullie favoriete plekje. Genieten van zon en water. Liefs

  3. Puk en Wim, 50 jaar getrouwd, bijna (juni, ?).
    Is het dan alweer meer dan 10 jaar geleden dat wij aan boord waren( schip van Pon) en jullie 38 jaar getrouwd waren? Het schilderij van Wiebe van der Zee dat jullie kregen?
    De tijd gaat snel!! Lieve groet.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.