Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Een rondje over de “Mainstreet” van Amerika

| 2 reacties

Posted from Bullhead City, Arizona, United States.

We hebben een goed plekje in het Ridgeview RV Resort in Bullhead City, Arizona. Je kijkt op Laughlin, Nevada , allemaal casino’s, en ziet daar ook de beroemde brug over de Colorado river.

Tja, als je in Arizona bent, kun je er niet omheen, dus gaan we Route 66 op. We zijn wel eerder naar Oatman geweest. Toen hebben we tot de Sitgreaves Pass (3523 ft) gereden door de Black Mountain. Het is een prachtige route. Bijzonder als je bedenkt dat dit van 1926 tot 1984 de route was van Chicago naar LA.

En kijk, Maya en Ella, we zien “wilde”dieren!

Want natuurlijk lopen al die burro’s in Oatman. Een toeristisch trekpleister voor de mensen en een voerplek voor de burro’s. De jonkies hebben een sticker op de kop, maar dat helpt niet echt, ze vreten gewoon mee. Ze zijn wel prachtig met die zwarte dwars strepen op hun lijf.

Nu zijn we doorgereden naar Kingman. Heerlijk ergens in de middle of nowhere geluncht en toen via de Union Pass (3625 ft) terug. Het is een schitterend rondje over de Mainstreet van Amerika.

Van het koken maken we ook vandaag weer geen probleem. Lekker wat Scandinavische haring en een portie Graved Laks. In 5 minuten klaar.

Alweer een heerlijk dagje!

2 reacties

  1. Weer veel mooie foto`s. Heerlijk genieten!! Lieve groet ons!!

  2. De foto’s laten goed zien dat jullie in de woestijn zitten. Lekker weer de trui uit zo te zien. Je kunt bepaalde routes wel gereden hebben maar het is altijd weer anders. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.