Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Zo “heerlijk” Amerikaans! 2

| 1 reactie

Posted from Mesquite, Nevada, United States.

Kijk, zo kan het ook, je motorhome, truck erachter en een ATV erop. Het kan ook niet op hier.

Het weer is helemaal opgeknapt. Geen regen, blauwe lucht en zon!

We gaan met Carol en Ken golfen op de CasaBlanca Golf Club. Zij hebben daar een soort jaarkaart, waardoor wij, als hun gasten, maar 65 dollar p.p. betalen i.p.v. 100 dollar. Dus hebben we gewoon 70 dollar verdiend!

 

Het is heel leuk en rustig spelen. Wim bij Ken in de kar, ik bij Carol. Klep, klep. Wim speelt heel erg lekker, slaat hele mooie ballen. Hij kan echt tevreden zijn over zijn spel. Linker foto: Een niet gemakkelijke par 3.

Ook deze baan heeft last van de ganzenpoep. Carol: You’ll go back to Canada! Het is een leuke baan om te spelen en we kunnen alle 18 holes spelen voordat het licht uit gaat.

We nodigen hen uit voor het eten vanavond. Waar gaan we eten? Ze worden het er over eens. In de Sportbar Wedgies, heel toepasselijk na zo’n golfdag.

Maar eerst even een borrel bij hen thuis. Daar kijken we met elkaar naar een leuke film over Wyoming. We zijn eerder met hen op diverse plekken in die film geweest.

Een Sportbar. Je weet echt niet wat je meemaakt. Daar staan meer dan 20 tv’s aan, allemaal op een ander sportnet. Daaroverheen wordt harde rock muziek gedraaid. Wij vallen neer bij een tafel met de Alpine Ski – Wereldbeker Dames – Flachau. Carol duikt er helemaal in, er is n.l. een Amerikaanse die gaat winnen.

Als we allemaal stoppen met eten, komt er natuurlijk een doggybag, want het is ook voor hen teveel. Dus hebben zij morgen nog een ontbijtje of lunch. Een hele leuke, gezellige dag met hen, zo “heerlijk” Amerikaans! Dank Carol en Ken voor de gezellige dagen met elkaar, het is echt een bijzondere vriendschap.

De volgende dag, vrijdag, verhuizen wij naar Bullhead City, Arizona. Onderweg deze mega grote velden met zonnenpanelen. En dan weer even de bergen over naar de Colorado River.

Eén reactie

  1. Lekker gespeeld, goed gegeten en wer een plekje opgeschoven. Gewoon lekker doorgaan. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.